Onze praktijk – Tandartspraktijk Middenpolder – Papendrecht

Wij zoeken jou!

Per 1 augustus 2024 zoeken wij een (preventie)assistente m/v voor 4 dagen om ons leuke team te versterken. Beschik jij over goede sociale vaardigheden? Ben je een aanpakker? Ben je gediplomeerd en/of heb je ervaring? Mail dan snel je CV en motivatie naar info@tpmiddenpolder.nl (Kijk voor nog meer informatie onder het kopje vacature op onze site)

Onze praktijk

Na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest als tandarts zal ik per 1 januari 2024 mijn praktijk overdragen aan mijn opvolger Eunice Blokland.
Met haar hebben we bij tpMiddenpolder een jonge, enthousiaste én ervaren tandarts binnen gehaald die alle werkzaamheden van mij overneemt en daarmee voor continuïteit in de praktijk zorgt, ondersteund door het u bekende team.
Ik ben erg blij met haar als opvolger en ook mijn collega’s Marieke de Nie en Marije van den Hoonaard kijken uit naar haar komst.
Het zal helaas niet mogelijk zijn van iedereen persoonlijk afscheid te nemen daarom wil ik u langs deze weg hartelijk bedanken voor al die jaren dat u mij het vertrouwen gaf uw tandarts te mogen zijn,
Mylène Binda-Huyts, tandarts

Mijn naam is Eunice Putters-Blokland. Ik ben getrouwd en ik heb twee dochters van 3 en 6 jaar oud. Ik ben in 2015 afgestudeerd als tandarts en inmiddels ruim 8 jaar aan het werk. Ik ben begonnen met werken in de oude praktijk van mijn vader, die na zijn overlijden is voortgezet door mijn moeder en waar ik altijd met plezier gewerkt heb. Mijn moeder gaat met pensioen en toen kwam deze bijzondere kans voorbij, een prachtige praktijk met fijne collega’s. Voor mij staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en open communicatie centraal. Ik kijk er dan ook erg naar uit om te beginnen in deze praktijk en ik hoop u binnenkort te ontmoeten!
Eunice Blokland, tandarts

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  08.00 – 17.00

Telefoon
Voor het maken van afspraken zijn we telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag:  bel 078 – 641 22 01 tussen 8 en 12 uur s’morgens of tussen 1 en 5 s’middags.

Computer
Heeft u een vraag en geen tijd om te bellen? Bent u vergeten wanneer u een afspraak had? Zijn we in gesprek? STUUR EEN MAIL! Via info@tpmiddenpolder.nl  krijgt u contact met de balie-assistente.
Een controle afspraak kunt u nu ook via de computer afhandelen: afspraak maken

E-mail service
wij sturen in de week vóór uw afspraak een reminder per mail met dag en tijd van uw afspraak. De herinnering voor het maken van een afspraak voor uw periodieke controle komt ook per mail.
wij hebben dan wel uw correcte, persoonlijke e-mail adres nodig; geef dit door aan de de balie!

Wanneer?
De praktijk is geopend van maandag ochtend 8 uur tot en met vrijdag middag 17 uur, tijdens kantooruren. Buiten praktijktijden een tandarts nodig? kijk onder spoed.

Preventie- assistentes
De tandarts assistentes in onze praktijk zijn bijgeschoold. Ze hebben de functie preventie- assistente en mogen behalve aan de stoel ook zelfstandig taken uitvoeren bij de patiënt. U kunt hierbij denken aan gebitsreiniging, poets instructie, sealen, het maken van röntgen- en digitale foto’s, het maken van afdrukken e.d.
Tevens zijn er paro-preventie assistentes werkzaam: zij zijn bevoegd de nazorg te doen bij patiënten met pockets tot 5 mm. en vormen daarmee de schakel tussen de mondhygiëniste en de preventie assistente.
Aan de PJM Aalbersestraat hebben de tandartsen beschikking over meerdere behandelkamers. Hierdoor krijgen de (paro) preventie-assistentes de mogelijkheid hun zelfstandige taken uit te voeren.
Er kan op deze manier meer tijd en aandacht besteed worden aan preventie, hetgeen uw mondgezondheid ten goede komt.

Mondhygiëniste
Binnen onze praktijk is de mondhygiënepraktijk gevestigd van Laurence van den Berg.
Bij uw eerste bezoek

 • kijk vóór u komt vast eens op www.tpmiddenpolder.nl
 • ook voor routebeschrijving
 • Het is prettig als u bij uw eerste bezoek ruim op tijd komt
 • U wordt verwelkomd door onze balie assistente, zij zal:
 • Uw persoonlijke gegevens controleren (NAW, geb.datum, e-mail adres, zorgverzekeraar)
 • Uw identiteitspapieren vragen (wettelijke verplicht)
 • En een medische vragenlijst laten invullen

Afspraken maken

 • Dit kan via internet: via de tab afspraak maken op onze site
 • aan de balie
 • Per telefoon 078-641 22 01
 • In geval van verhindering vragen wij u dit minimaal 24 u te voren te melden, u voorkomt hiermee dat voor u gereserveerde behandeltijd in rekening wordt gebracht
 • In de week voorafgaand aan een afspraak ontvangt u een reminder e-mail met dag en tijd

Oproepsysteem

 • 6 maanden na uw laatste controle ontvangt u een kort e-mail bericht om u er aan te herinneren een afspraak te maken voor uw volgende controle. Dit kan per telefoon of via de link in het bericht via internet

Uw nota

 • er is een pin apparaat aanwezig voor directe betalingen
 • of u ontvangt uw nota via factoringmaatschappij Infomedics (deze wordt eerst door uw verzekeraar verwerkt).

Jeugdtandzorg

 • Jongeren tot 18 jaar krijgen basis tandheelkundige behandelingen 100% uit basisverzekering vergoed
 • Voor sommige uitgebreidere behandelingen en orthodontie is aanvullend verzekeren nodig

Werkwijze

 • In onze praktijk komt u eerst voor uw controle
 • Kleine verrichtingen als foto’s en een geringe hoeveelheid tandsteen verwijderen combineren we met deze controle
 • Voor behandelingen die na deze controle nodig blijken maakt u  vervolgafspraak/afspraken
 • Soms betekent dat een afspraak bij een van onze assistentes: zij zijn allen zodanig geschoold dat ze zelfstandig bepaalde behandelingen mogen doen. U kunt dan denken aan uitgebreide gebitreiniging, instructie daarover, foto’s maken, afdrukken maken etc.
 • Het kan ook zijn dat we u adviseren een afspraak te maken bij de in onze praktijk zelfstandig gevestigde mondhygiënist Laurence van den Berg

Spoedgevallendienst

 • Tijdens praktijktijden belt u met de balie: er wordt altijd moeite gedaan u zo spoedig mogelijk te zien, vaak nog dezelfde dag als dat gewenst is.
 • De tandarts beoordeelt  dan wat direct nodig is, en of een vervolgafspraak gemaakt moet worden.
 • Buiten praktijktijd is informatie over de dienstdoende tandarts beschikbaar via tel.nr. 078 – 200 5009 (s’ avonds na 17 u, vrijdag na 13, zaterdag, en op zon- en feestdagen).