Onze praktijk – Tandartspraktijk Middenpolder – Papendrecht

Onze praktijk

Onze praktijk

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  08.00 – 17.00

Telefoon
Voor het maken van afspraken zijn we telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag:  bel 078 – 641 22 01 tussen 8 en 12 uur s’morgens of tussen 1 en 5 s’middags.

Computer
Heeft u een vraag en geen tijd om te bellen? Bent u vergeten wanneer u een afspraak had? Zijn we in gesprek? STUUR EEN MAIL! Via info@tpmiddenpolder.nl  krijgt u contact met de balie-assistente.
Een controle afspraak kunt u nu ook via de computer afhandelen: afspraak maken

E-mail service
wij sturen in de week vóór uw afspraak een reminder per mail met dag en tijd van uw afspraak. De herinnering voor het maken van een afspraak voor uw periodieke controle komt ook per mail.
wij hebben dan wel uw correcte, persoonlijke e-mail adres nodig; geef dit door aan de de balie!

Wanneer?
De praktijk is geopend van maandag ochtend 8 uur tot en met vrijdag middag 17 uur, tijdens kantooruren. Buiten praktijktijden een tandarts nodig? kijk onder spoedgevallendienst.

Lachgas
In tandartspraktijk Middenpolder bestaat de mogelijkheid tandheelkundig behandeld te worden met behulp van inhalatie sedatie (=lachgas). Dit heeft een geruststellende en kalmerende/ontspannende werking. Het is geschikt voor mensen met tandartsangst, verstandelijk gehandicapten en mensen met een sterke kokhalsreflex. Denkt u dat dit iets voor u is, of kent u iemand die hiermee geholpen zou zijn? vraag informatie bij onze balie-assistente, zij kan u verder helpen en/of een informatieve afspraak voor u maken bij tandarts M.F.de Nie.

Preventie- assistentes
De tandarts assistentes in onze praktijk zijn bijgeschoold. Ze hebben de functie preventie- assistente en mogen behalve aan de stoel ook zelfstandig taken uitvoeren bij de patiënt. U kunt hierbij denken aan gebitsreiniging, poets instructie, sealen, het maken van röntgen- en digitale foto’s, het maken van afdrukken e.d.
Tevens zijn er paro-preventie assistentes werkzaam: zij zijn bevoegd de nazorg te doen bij patiënten met pockets tot 5 mm. en vormen daarmee de schakel tussen de mondhygiëniste en de preventie assistente.
Aan de PJM Aalbersestraat hebben de tandartsen beschikking over meerdere behandelkamers. Hierdoor krijgen de (paro) preventie-assistentes de mogelijkheid hun zelfstandige taken uit te voeren.
Er kan op deze manier meer tijd en aandacht besteed worden aan preventie, hetgeen uw mondgezondheid ten goede komt.

Mondhygiëniste
Binnen onze praktijk is de mondhygiënepraktijk gevestigd van Jonneke Sterrenburg. Zij heeft vele jaren ervaring, zowel in de algemene praktijk als in een praktijk voor parodontologie.

Bij uw eerste bezoek

Afspraken maken

Oproepsysteem

Uw nota

Jeugdtandzorg

Werkwijze

Spoedgevallendienst