Mondhygiëne praktijk Laurence van den Berg – Tandartspraktijk Middenpolder – Papendrecht

Wij zoeken jou!

Per 1 augustus 2024 zoeken wij een (preventie)assistente m/v voor 4 dagen om ons leuke team te versterken. Beschik jij over goede sociale vaardigheden? Ben je een aanpakker? Ben je gediplomeerd en/of heb je ervaring? Mail dan snel je CV en motivatie naar info@tpmiddenpolder.nl (Kijk voor nog meer informatie onder het kopje vacature op onze site)

Mondhygiëne praktijk Laurence van den Berg

De Mondhygiënepraktijk van Jonneke Sterrenburg is ook zorg blijven verlenen in de periode na 13 april. De datum waarop Jonneke is overleden. Dankzij de energie, flexibiliteit en inzet van veel mensen is dit gelukt. Onze dank gaat dan ook uit naar de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, zoals bijvoorbeeld de vervangers, de collega’s aan de balie, boekhouders, tandartsen en zeker u als patiënt. Het begrip dat u toonde, het door u getoonde medeleven in tekst en gedrag en de getoonde flexibiliteit wanneer dat werd gevraagd zijn daarin erg belangrijk geweest. Zo is het mogelijk geworden om de praktijk die Jonneke ruim 16 jaar met liefde heeft opgebouwd een nieuw perspectief te geven. Het is fijn om te merken dat na jaren van vertrouwen in Jonneke, er ook vertrouwen is in een goede overdracht van de zorg.

Het gezamenlijke doel is om de behandelingen over te dragen aan één vaste mondhygiënist, zoals u gewend bent. Per 1 oktober 2023 wordt de praktijk overgenomen door Laurence van den Berg. Wellicht heeft u haar al eens gezien in de praktijk op de vrijdagen, omdat zij sinds maart regelmatig de waarneming deed. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de overdracht op een soepele manier zal plaatsvinden.

Veel blijft zoals u gewend bent. De behandeldagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. U heeft begin dit jaar een bericht ontvangen van Jonneke over de tarieven. Deze gelden ook voor de rest van het jaar. Met de overdracht zal de praktijk wel een nieuwe naam krijgen, namelijk mondhygiënepraktijk Laurence van den Berg. Laurence kijkt uit naar een fijne samenwerking waarbij het contact met de patiënten en persoonlijke aandacht centraal staan.

Stel gerust uw eventuele vragen. Onderstaand leest u de contactgegevens.

met vriendelijke groet,
Taco Pennings en Laurence van den Berg

Laurence van den Berg
078-641 22 01 (Balie)
Voor afspraken:
Info@tpmiddenpolder.nl
Andere vragen aan de mondhygiënist:
Berg@tpmiddenpolder.nl