Nieuws – Tandartspraktijk Middenpolder – Papendrecht

Wij zoeken jou!

Per 1 augustus 2024 zoeken wij een (preventie)assistente m/v voor 4 dagen om ons leuke team te versterken. Beschik jij over goede sociale vaardigheden? Ben je een aanpakker? Ben je gediplomeerd en/of heb je ervaring? Mail dan snel je CV en motivatie naar info@tpmiddenpolder.nl (Kijk voor nog meer informatie onder het kopje vacature op onze site)

Nieuws

Mondzorg voor ouderen in andere talen

Publicatiedatum: 03-07-2024

Speciaal voor kwetsbare ouderen is de website Steffie.nl, waar allerlei moeilijke zaken makkelijk worden uitgelegd, uitgebreid met informatie over mondzorg in het Engels, Frans, Turks en Arabisch. Met dit initiatief helpt de stichting De Mond Niet Vergeten! anderstalige en laaggeletterde ouderen beter voor hun mond en gebit te zorgen.

Lees verder over 'Mondzorg voor ouderen in andere talen' op allesoverhetgebit.nl

Gratis WIFI in de wachtkamer

Publicatiedatum: 10-05-2017

Wij hebben gratis WIFI voor u in de wachtkamer. Het betreft een beveiligd netwerk, waarvan het wachtwoord aan de balie bekend is en voor u beschikbaar.

Lees verder over 'Gratis WIFI in de wachtkamer'

Pien Support

Publicatiedatum: 10-05-2017

In onze praktijk werken wij met Pien Support. Dat betekent dat met één druk op de knop voor u berekend kan worden hoeveel uw aanvullende tandartsverzekering vergoedt voor een geplande behandeling.
Zo weet u waar u aan toe bent zonder tijdrovende telefoontjes met uw verzekeraar.

Lees verder over 'Pien Support'