Mondhygiëne praktijk J. Sterrenburg – Tandartspraktijk Middenpolder – Papendrecht

Welkom bij tandartspraktijk Middenpolder

Mondhygiëne praktijk J. Sterrenburg

Mondhygiëne praktijk J.Sterrenburg
kijk op http://www.jsterrenburg.nl voor informatie over tarieven en verzekeraars.

Mondhygiënist
Binnen onze tandartsenpraktijk is de mondhygiënepraktijk van Jonneke Sterrenburg gevestigd. Zij heeft haar diploma behaald in 2000. Sindsdien is zij in diverse praktijken werkzaam geweest, waaronder een parodontologiepraktijk. Zij  is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (www.mondhygienisten.nl).

Omdat wij kwaliteit van mondzorg belangrijk vinden, staat zij ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (www.kwaliteitsregistermondhygienisten.nl) en hebben wij binnen het team regelmatig overleg. Patiënten kunnen intern door- of terugverwezen worden.

Jonneke werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook patiënten die zich niet door tandartspraktijk Middenpolder laten behandelen, zijn welkom. Dit kan zonder verwijzing van de eigen tandarts. Het is aan te raden wel even te overleggen met uw tandarts voordat u een afspraak maakt.

Het is niet vanzelfsprekend dat een behandeling door de mondhygiënist vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekeraar en stuurt u vooral een mailtje bij vragen hierover. Dat kan naar jsterrenburg@tpmiddenpolder.nl

Klachtenregeling

Doe uw mond open

Niet tevreden?

Tijdens de behandeling zult u merken dat Jonneke al het mogelijke doet om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets misgaan.

Bent u ontevreden over bepaalde zaken of heeft u een klacht? Blijf er niet mee zitten maar praat er over, dan proberen we er samen uit te komen. Lukt dit niet, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht ter bemiddeling aan te bieden bij de klachtenfunctionaris van de ECKG, waar mondhygiënepraktijk J. Sterrenburg bij is aangesloten.

Klachtenregeling
Klachtfolder-met-formulier-mondhygienisten